Type verblijf

1. Kamer: een ruimte met enkel een lavabo ; de oppervlakte varieert van +/- 12 m2 tot +/- 36 m2 ; de keuken, de douche en de wc zijn gemeenschappelijk.

2. Duplexkamer: idem als voorgaande, maar met een aparte slaapruimte op een hoger niveau gelegen, de totale oppervlakte varieert van +/- 22 m2 tot  +/- 48 m2.

3. Semi-studio: een kamer met ofwel een badkamer (met lavabo, douche en WC) met de keuken gemeeschappelijk, of een kamer met eigen keuken, een lavabo, met de douche en wc gemeenschappelijk.

4. Studio: een ruimte met leefhoek, studeerhoek, zithoek, slaaphoek, met eigen ingerichte keuken  met frigo, kookvuur, dampkap, microgolfoven en eigen badkamer, bestaande uit wc, lavabo en douche ; de totale oppervlakte varieert van +/- 28m2 tot  +/-  35 m2.

5. Duplexstudio: idem als voorgaande maar met aparte slaapruimte op duplex-niveau ; de totale oppervlakte varieert van +/- 30 m2 tot +/- 45 m2.

6. Flat: idem als voorgaande maar met een volledig afgesloten slaapruimte ; de totale oppervlakte varieert van +/- 35 m2 tot +/- 50 m2.

7. Appartement: idem als voorgaande maar ook met een aparte ingerichte  keuken ; de totale oppervlakte varieert van +/- 45 m2 tot +/- 78 m2.